Varor i kundkorg
0item(s)

You have no items in your shopping cart.

Product was successfully added to your shopping cart.

Come On! 1 (häfte, grundskolan)

Översikt

ISBN 978-87-93552-86-9 av Jessie Johansen

Come on 1 är ett engelskmaterial till årskurs 1 som eleverna självständiga kan arbeta i och lära sig något oavsett deras ämnesnivå i övrigt.
Då eleverna i årskurs 1 inte kan förväntas att vara starka läsare eller vana vid det självständiga arbetet är häftet gjort översiktligt för eleverna.
Uppgifterna inleds med piktogram så att eleverna utifrån dem kan räkna ut vad de ska göra i uppgiften. Häftet tar utgångspunkt i 10 konkreta ämnesområden med 10 ord vardera, som eleven arbetar med på flera olika sätt. Orden är primärt utvalda bland de 1.000 vanligaste orden på engelska.

Se hela häftet här

Använder dina elever våra Come On häften i engelskundervisningen? Då kan kortlekarna Go Fish! som hör till serien vara något för dig. Spelen utbildar eleverna i ordförrådet inom ämnet Engelska.
35,00 SEK

Availability: I lager

Detaljer

.

Mer information

Rating filter Nej

Produktetiketter

Använd mellanslag för att åtskilja etiketter. Använd apostrof (') för fraser.

Hos Förlaget Vektor tror vi på att det bästa lärandet sker genom bruk av flera samtidigt använda sinnen. Vi tror särskilt på lärande genom syn och hörsinnet, bruket av blyertspenna samt olika fysiska och dialogskapande aktiviteter.