Varor i kundkorg
0item(s)

You have no items in your shopping cart.

Product was successfully added to your shopping cart.

Fang An 1 (häfte , mellanstadiet)

Översikt

ISBN 978-87-93552-82-1 av Camilla Vium Andersen

Fang an 1 riktar sig till elever i årskurs 6 som är igång med deras första år i tyskundervisning.
Häftet är uppbyggt i 13 översiktliga ämnen som enligt läroplanen för moderna språk fokuserar på elevernas nära omgivning och vardag. Ordförrådet tar utgångspunkt i lätt igenkännbara ord samt de mest allmänna tyska orden.

Se hela häftet här

Använder dina elever våra Fang An häften i tyskundervisningen? Då kan kortlekarna Quartett som hör till serien vara något för dig. Spelen utbildar eleverna i ordförrådet inom ämnet Tyska.
35,00 SEK

Availability: I lager

Detaljer

Varje sida inleds med ett piktogram som visar vilken typ av uppgift det ska arbetas med på sidan. Det togs hänsyn till att eleverna kan arbeta självständiga med de enstaka sidorna. Däröver ska häftets två genomgående figurer, Bastian och Sabine, förklara innehållet i uppgifterna. Häftet kan användas av läraren som supplement till undervisningen, eller av föräldrar som önskar att stötta barnets tyskinlärning.

Mer information

Rating filter Nej

Produktetiketter

Använd mellanslag för att åtskilja etiketter. Använd apostrof (') för fraser.

Hos Förlaget Vektor tror vi på att det bästa lärandet sker genom bruk av flera samtidigt använda sinnen. Vi tror särskilt på lärande genom syn och hörsinnet, bruket av blyertspenna samt olika fysiska och dialogskapande aktiviteter.