Varor i kundkorg
0item(s)

You have no items in your shopping cart.

Product was successfully added to your shopping cart.

Köpvillkor

Betalningsvillkor - Institutionskunder

När du har godkänt ordern kommer du automatiskt få en orderbekräftelse till din egen mejladress och till din institution. Du kan välja att betala med följande kort: VISA eller Mastercard, alternativ per faktura. Vi försöker att leverera beställningen så fort som möjligt och normalt tar det 7 - 10 arbetsdagar efter att ordern mottas.

Priser
Alla priser är ex. moms. Mindre beställningar skickas per post, större skickas som frakt. Betalningsvillkor: vid kortbetalning dras pengarna vid avsändning av ordern. Vid faktura gäller 30 dagar från fakturadatumet.

Retur- och ångerrätt
Det gäller 14 dagars returrätt på alla fysiska varor från den dagen varorna mottagits. Kostnader i förbindelse med frakten av den returnerade varan ligger hos kunden som även har ansvaret för varan under frakten. Därför är det en bra idé att returnera som paketpost så man får en kvittens. Till de returnerade varor ska kopia av faktura/följesedel bilagas. Varan ska returneras i oanvänt och felfritt skick till:

Forlaget Vektor
Brendstrupgårdsvej 29
DK 8200 Aarhus N

Vi skickar därefter en kreditnota på de returnerade varorna.

Reklamation
Ifall du önskar att returnera varor som innehåller fel betalar Förlaget Vektor returkostnader. I ett sådant fall ska du kontakta oss per telefon eller mejl.

Betalningsvillkor - Privatkund

När du handlar som privatperson kan du välja att betala med följande kort: VISA eller Mastercard. Du får automatiskt en orderbekräftelse per mejl. Vi försöker att leverera beställningen så fort som möjligt och normalt är varan framme 7 - 10 arbetsdagar efter att ordern mottagits.

Priser
Alla priser visas som ex moms på sidan. När du kollar kundvagnen ser du priserna inkl. moms.

Retur- och ångerrätt
Det gäller 14 dagars returrätt på alla fysiska varor från den dagen varorna mottagits. Kostnader i förbindelse med frakten av den returnerade varan ligger hos kunden som även har ansvaret för varan under frakten. Därför är det en bra idé att returnera som paketpost så man får en kvittens. Till de returnerade varor ska kopia av faktura/följesedel bilagas. Varan ska returneras i oanvänt och felfritt till:

Forlaget Vektor
Brendstrupgårdsvej 29
DK 8200 Aarhus N

Vi godtar det returnerade och sätter beloppet tillbaka på ditt konto.

Reklamation
24 månaders rätt till reklamation Du måste annonsera inom en rimlig tidsfrist, som är inom 2 månader efter det att felet har identifierats. Ifall du önskar att returnera varor som innehåller fel betalar Förlaget Vektor returkostnader. I ett sådant fall ska du kontakta oss per telefon eller mejl.


Sekretesspolicy
Sekretesspolicy: Verksamheten förstår och respekterar vikten av integritet på Internet. Verksamheten kommer inte att avslöja kund- / användarinformation till tredje part om det inte är nödvändigt att genomföra en transaktion. Verksamheten kommer inte att sälja ditt namn, adress, e-postadress, kreditkort eller personuppgifter till någon tredje part utan ditt tidigare tillstånd.


ODR (Online Dispute Resolution)
Din möjlighet som konsument att klaga över varor och tjänsteförseelser på nätet: http://ec.europa.eu/odr

GDPR
Förlaget Vektor varken delar, vidarebefordrar eller säljer kunddata.
Du kan när som helst ta bort din profil och din data från vårt system. Vi har utsett en dataansvarig som kan besvara frågor angående detta.
För våra kunder är vi dataansvariga och icke databehandlare. Du kan när som helst kräva att se vår datalagringsavtal.
I fall att verksamhetens datasäkerhet äventyras finns det en fast säkerhetsprocedur.
Vi rekommenderar att du regelbundet loggar in på ditt konto för att kontrollera om dina uppgifter är aktuella och korrekta.