Varor i kundkorg
0item(s)

You have no items in your shopping cart.

Product was successfully added to your shopping cart.

Kul med matematik 1A (häfte, grundskolan)

Översikt

ISBN 978-87-93552-72-2 av Jette Østergaard & Gert Fuursted

Kul med matematik är en serie skrivhäften med många självrättande uppgifter. Serien startar med 1A & 1B, där talen 0 – 100 ingår i uppgifterna. I häftena ingår också uppgifter, där eleverna tränar genom att skriva siffrorna så att de blir läsbara.

Häftena avslutas med ett självbeskattningsschema. Det kan användas som ett verktyg för att eleverna ska reflektera över sin egen förmåga och uttrycka detta.

Uppgifterna blir gradvis svårare och progressionen ökar från enkla taluppgifter till lite mera krävande additions- och subtraktionsuppgifter. Talen presenteras på ett varierade sätt - inklusive termen "goda vänner" och enkla diagram.

Många av uppgifterna är självrättande, där det finns ett facit placerat i slumpmässig ordning i en ruta bredvid uppgifterna.

Se hela häftet här

35,00 SEK

Availability: I lager

Detaljer

Häftena avslutas med ett självutvärderingsschema som kan användas som ett verktyg för att eleverna ska reflektera över sin egen förmåga och uttrycka detta. På så sätt har eleven och läraren en gemensam utgångspunkt för att diskutera detta under ett utvecklingssamtal och gemensamt besluta vilka åtgärder som ska vidtas. Schemat kan också användas för föräldraskapssamtal, som grund för elevens individuella utveckling. Utvärderingen kan äga rum flera gånger under skolåret och därmed visa vilken progression eleven har uppnått. De upprepade utvärderingarna förtydligar den faktiska utvecklingen - även mot den elever som har svårt att se sin egna individuellautveckling.

Mer information

Rating filter Nej

Produktetiketter

Använd mellanslag för att åtskilja etiketter. Använd apostrof (') för fraser.

Hos Förlaget Vektor tror vi på att det bästa lärandet sker genom bruk av flera samtidigt använda sinnen. Vi tror särskilt på lärande genom syn och hörsinnet, bruket av blyertspenna samt olika fysiska och dialogskapande aktiviteter.