Varor i kundkorg
0item(s)

You have no items in your shopping cart.

Product was successfully added to your shopping cart.

Om Förlaget Vektor

Förlaget Vektor är skapat som ett samarbete mellan printverksamheten Damgaard-Jensen A/S och Lasse Holm. Innehavaren Klaus Damgaard-Jensen och Lasse arbetade i förväg tillsammans på andra områden och idéen till förlaget skapades på detta underlag..

Damgaard-Jensen A/S är idag en verksamhet med 100 anställda i Danmark och 45 i Litauen. Verksamheten framställer ett mycket bred utbud av grafiska produkter och utföranden och kan därför utan problem producera alla de läromaterialer ett förlag kan önska sig.

Lasse Holm var tidigare boktryckare i Århus och har samtidigt i 10 år sysslat med förlagsarbete i olika syften.

Idéen är att skapa ett förlag som i tät samarbete med aktiva lärare skapar bra, tidsenlig undervisningsmaterial. Det ska kunna köpas till priser som gör det intressant för skolorna med tanke på de ekonomiska kraven som de har idag.

Vi är fysiska människor i en fysisk värld. Forskning pekar på att våras förmåga att lära sig sker bäst när det tas avtryck i denna "fysiska" premissen. Därför är våra undervisningsmaterial också fysiska.

Våran utgivelseprogram för 2016 börjar med inskolningen. Det är planen att programmet så fort som möjligt ska täcka hela grundskoleområdet.